Available Filters

Filter op kleur

Filter op taal

img-2

Mendo boeken

Als onafhankelijke en prijswinnende uitgever creëert MENDO goed ontworpen koffietafelboeken met visueel verbluffende inhoud die niet zullen misstaan op je salontafel.

Filter

MENDO, makers van verbluffende koffietafelboeken die niet zullen misstaan op je salontafel

In de wereld van creatieve uitgeverijen schittert MENDO als een ster aan het firmament. Als een onafhankelijke uitgeverij is MENDO gewijd aan het creëren van boeken die niet alleen de geest, maar ook de zintuigen prikkelen. Ze hebben geen interesse in het overstelpen van de markt met boeken; kwaliteit gaat boven kwantiteit, en elk jaar produceren ze slechts een select aantal titels. Deze boeken beloven visuele prikkels, frisse perspectieven, nieuwe ideeën en een onuitputtelijke bron van inspiratie.

MENDO’s benadering van boeken is als het beheren van een kunstgalerij. Ze zien fysieke boeken als inspirerende kunstwerken die dienen als verzamelobjecten en blijvende objecten van schoonheid. Elk boek is een kunstwerk op zich, met een doordacht ontwerp en zorgvuldig samengestelde inhoud.

De onderwerpen van MENDO’s publicaties variëren, maar vallen voornamelijk binnen categorieën zoals mode, fotografie, interieur, sport, lifestyle, eten en reizen. Elk nieuw project begint met een vraag: zien ze het potentieel om een boek te creëren dat zowel visueel inspirerend als conceptueel verantwoord is?

De criteria voor het selecteren van nieuwe projecten zijn duidelijk. Allereerst is er de behoefte aan een sterke basis. MENDO vraagt zich af of het potentieel er is om een boek te maken dat mensen zal verbazen en inspireren. Het is geen lichtzinnige beslissing; MENDO begrijpt dat een boek meer is dan alleen maar woorden op papier. Het moet een visuele reis zijn, een ervaring op zich.

Ten tweede is er de kwestie van samenwerkingspartners. Voor MENDO is dit een persoonlijke reis. Ze zoeken naar partners die dezelfde passie en toewijding delen als zijzelf. Samen zullen ze door het creatieve proces gaan, en het is van essentieel belang dat deze samenwerkingen gebaseerd zijn op wederzijds begrip en respect.

Ten slotte is er het zakelijke aspect. Een boek moet levensvatbaar zijn en een publiek hebben. Het heeft een podium nodig waarop het kan schitteren en een gemeenschap die erdoor geïnspireerd zal raken. MENDO begrijpt dat zelfs het mooiste boek ter wereld zonder lezers slechts een stille getuige zal zijn.

De boeken van MENDO zijn meer dan alleen bundels van papier en inkt. Ze zijn bronnen van inspiratie, inzicht en schoonheid. Of het nu gaat om een verkenning van rock-‘n-roll interieurs, een viering van queer fotografie, of een diepe duik in de wereld van haute couture, MENDO boeken beloven altijd iets speciaals.

MENDO’s toewijding aan kwaliteit en creativiteit heeft geleid tot een reeks bekroonde publicaties. Hun boeken worden niet alleen gewaardeerd om hun inhoud, maar ook om hun fysieke verschijning. MENDO heeft zelfs een boekenstandaard ontworpen om hun nieuwste werken trots tentoon te stellen, als een eerbetoon aan de kunst van het boekmaken.

In de wereld van MENDO zijn boeken meer dan alleen verhalen. Ze zijn vensters naar andere werelden, andere ideeën, andere manieren van kijken. MENDO is een oase voor liefhebbers van kunst en creativiteit, en hun publicaties zullen blijven prikkelen en inspireren, pagina na pagina.

WordPress Lightbox