Available Filters

Filter op kleur

Filter op taal

img-2

Taschen boeken

TASCHEN, een toonaangevende uitgever in de duizelingwekkende en gedurfde wereld van kunst, staat bekend om zijn opvallende Taschen boeken. Deze collectie omvat koffietafelboeken over architectuur, afrodisia, kunst, design, mode, fotografie, popcultuur, stijl en reizen, en weerspiegelt een unieke visie die zowel esthetisch als intellectueel prikkelt.

Filter

Taschen: Een pionier in kunst, architectuur en meer

Taschen staat synoniem met verfijning in de wereld van boeken. Gevestigd in Duitsland, is dit bedrijf een leider in het presenteren van kunst, antropologie en afrodisiaca aan het publiek. Maar Taschen is niet zomaar een naam in de uitgeverswereld. Het is een van de meest succesvolle internationale uitgevers die ooit zijn ontstaan. Ze creëren niet alleen nuttige boeken maar ook verbluffende kunstwerken voor je woonruimte.

Laten we dieper ingaan op Taschen
We gaan kijken naar wie Taschen is, hun bedrijfsachtergrond en geschiedenis. We ontdekken waarom Taschen fotoboeken de eerste keuze zijn voor voortreffelijke koffietafelboeken.

De oorsprong van Taschen
Sinds de jaren ’80 is Taschen een prominente uitgever van kunst-, antropologie- en afrodisiaca-boeken in Keulen, Duitsland. Opgericht door Benedikt Taschen en zijn dochter Marlene Taschen, begon het bedrijf met het uitgeven van de oude stripverzameling van Taschen senior. Het is uitgegroeid tot een wereldwijde uitgeverij met meer dan 250 werknemers.

In de afgelopen vier decennia heeft Taschen zich bewezen als meesters in het produceren van kunstboeken. Dit omvat boeken met erotische en fetisjistische kunst. Hun samenwerking met Playboy en hun balans tussen niche en algemene onderwerpen tonen hun uitzonderlijke smaak.

Taschen vandaag de dag
Taschen heeft zich ver buiten Duitsland uitgebreid. Ze hebben nu uitgeverijen in Europese steden zoals Londen en Parijs, en zelfs in Los Angeles en Hong Kong. Onlangs is Taschen ook begonnen met het produceren van zakformaat boeken, kalenders en ansichtkaarten.

Taschen specialiteiten
Als je interesse hebt in de Taschen koffietafelboeken collectie, ben je bij Mokumo aan het juiste adres. Of je nu houdt van kunst, architectuur, eten, wijn, het menselijk lichaam of reizen, Taschen heeft iets voor jou. Hier zijn enkele van de meest populaire onderwerpen:

  • Architectuur en design: Taschen heeft talloze boeken over verschillende architecten en modern design.
  • Kunst: Met boeken over kunstenaars als Van Gogh en stijlen zoals popart, is Taschen een gevestigde naam in de kunstwereld.
  • Stripboeken: Voor Marvel-fans zijn er hardcover Spiderman-stripboeken.
  • Reizen: Met boeken als Amazônia behandelt Taschen locaties over de hele wereld.
  • Auto’s: Het Ultimate Collector Cars boek is perfect voor autoliefhebbers.

Symbool van klasse en verfijning
Taschen is niet zomaar een uitgeverij. Het is een symbool van klasse en verfijning. Met een breed scala aan onderwerpen en een ongeëvenaarde smaak in kunst en design blijft Taschen een pionier in de wereld van boeken. Of je nu een kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar die perfecte finishing touch voor je woonruimte of kantoor, Taschen heeft altijd iets unieks voor jou.

WordPress Lightbox