Beschikbare filters

Filter op kleur

Filter op taal

img-4

Helmut Newton boeken

Bekijk ons uitgebreide aanbod koffietafelboeken van Taschen met fotografie van de legendarische fotograaf Helmut Newton. Gratis verzending en snel bezorgd.

Filter

Duik in de artistieke meesterwerken van de legendarische fotograaf Helmut Newton

Helmut Newton (1920–2004) blijft één van de meest invloedrijke fotografen aller tijden, wiens visionaire werk de grenzen van de fotografie heeft verlegd. Zijn iconische stijl en controversiële benadering hebben hem wereldberoemd gemaakt. Ontdek nu de unieke wereld van Helmut Newton door middel van zijn betoverende Taschen koffietafelboeken, beschikbaar bij Mokumo.

Een fotografische revolutie: Helmut Newton’s Sumo boek
Helmut Newton veranderde de wereld van de modefotografie voorgoed en het “Sumo” boek van Taschen is een eerbetoon aan zijn meesterschap. Dit monumentale boek vangt zijn provocerende en grensverleggende werk, met beelden die zijn onderscheidende stijl belichamen. Newton’s vermogen om krachtige en vaak controversiële scenario’s vast te leggen, is indrukwekkend. Het “Sumo” boek onthult de diepte en diversiteit van zijn oeuvre en biedt een ongeëvenaarde kijk op zijn artistieke visie.

Een erfgoed van creativiteit: Helmut Newton’s Legacy boek
Helmut Newton’s nalatenschap strekt zich uit tot ver buiten de grenzen van mode en fotografie. Zijn “Legacy” boek is een eerbetoon aan zijn veelzijdigheid en bevat zeldzame beelden die zijn carrière en impact op de kunstwereld weerspiegelen. Dit koffietafelboek is een verkenning van Newton’s creatieve reis en een viering van zijn blijvende invloed.

Instant kunst: Helmut Newton’s Polaroids boek
Naast zijn iconische modefoto’s stond Helmut Newton bekend om zijn creatieve gebruik van instant fotografie. Het “Polaroids” boek biedt een intieme blik op zijn proces en toont de spontane momenten en experimenten die leidden tot zijn meest legendarische foto’s. Deze verzameling van directe en ongefilterde beelden is een eerbetoon aan Newton’s creatieve impulsiviteit.

Helmut Newton’s A Gun for Hire boek
Newton’s artistieke veelzijdigheid komt tot uiting in het “A Gun for Hire” boek. Dit boek toont zijn werk dat buiten de modefotografie ligt, zoals portretten van beroemdheden, politici en meer. Zijn vermogen om diep in de ziel van zijn onderwerpen te kijken, komt tot leven in deze verzameling beelden die een ander facet van zijn talent onthullen.

Helmut Newton’s wereldwijde invloed
Helmut Newton verwierf internationale faam in de jaren 70, vooral door zijn werk voor toonaangevende tijdschriften zoals French Vogue, Vanity Fair, Harper’s Bazaar, Playboy en Elle. Zijn unieke aanpak van straat- en interieurinstellingen in plaats van studio’s gaf een frisse en onconventionele draai aan modefotografie.

Helmut Newton’s invloed is ongeëvenaard en zijn koffietafelboeken zijn een venster naar zijn geniale geest. Ontdek de diepte van zijn werk, zijn controversiële esthetiek en zijn creatieve veelzijdigheid door middel van de prachtige collectie beschikbaar op Mokumo. Voeg een vleugje artistieke schoonheid toe aan je leven met deze onmisbare koffietafelboeken.

Wil je deze meesterwerken in huis halen? Mokumo is je betrouwbare bron voor hoogwaardige koffietafelboeken, waaronder Helmut Newton’s uitgebreide collectie. Met een eenvoudig te gebruiken webshop en een breed scala aan modeboeken, koffietafelboeken en interieurboeken, is Mokumo de perfecte bestemming voor kunst– en fotografie-enthousiastelingen.

WordPress Lightbox
Beschikbare filters

Filter op kleur

Filter op taal