Beschikbare filters

Filter op kleur

Filter op taal

img-4

Mario Testino boeken

Bekijk ons uitgebreide aanbod koffietafelboeken van Taschen met fotografie van de legendarische fotograaf Mario Testino.
Gratis verzending en snel bezorgd.

Filter

Ontdek de betoverende wereld van modefotograaf Mario Testino

Als je de wereld van de mode en fotografie betreedt, is er één naam die overal schittert: Mario Testino. Deze wereldberoemde Braziliaanse fotograaf heeft de kunst van het vastleggen van schoonheid en stijl tot een ongekend niveau gebracht. Zijn iconische beelden en grensverleggende visie hebben niet alleen de mode-industrie beïnvloed, maar ook kunstliefhebbers over de hele wereld geïnspireerd. En wat is een betere manier om zijn meesterwerken te omarmen dan met de prachtige Taschen koffietafelboeken, nu beschikbaar op Mokumo?

Mario Testino: De meester van Beeldvorming
Met een carrière die decennia omspant, heeft Mario Testino zich gevestigd als een pionier in de modefotografie. Zijn koffietafelboeken zijn als vensters naar zijn artistieke ziel en geven een diepgaande kijk in zijn meest opmerkelijke werken. Het “Mario Testino: Sir” boek bijvoorbeeld, biedt een exclusieve blik op zijn portretten van beroemdheden en royalty’s. Van Kate Moss tot prinses Diana, Testino’s vermogen om de essentie van zijn onderwerpen vast te leggen, is adembenemend.

De Muze: Kate Moss
Binnen de pagina’s van Testino’s koffietafelboeken komt één naam steeds weer naar voren: Kate Moss. Deze legendarische Britse supermodel, vereeuwigd door Testino’s lens, heeft als muze gediend voor enkele van zijn meest gedenkwaardige werken. Het “I Love You” boek brengt de tijdloze schoonheid van Moss naar voren, met beelden die haar veelzijdigheid en Testino’s ongeëvenaarde talent belichten.

Private View
Deze kunstenaar heeft het vermogen om de grenzen van de modefotografie te verleggen en in “Sumo Private View” wordt deze reis nog diepgaander. Dit monumentale fotoboek, verkrijgbaar bij Mokumo, neemt je mee achter de schermen van Testino’s creatieve proces en biedt een intieme blik op zijn privéwereld en dierbare herinneringen. Het is niet alleen een fotoboek, maar eerder een reis door de ziel van de kunstenaar.

Mario Testino’s bijdragen aan de fotografie en mode zijn niet te onderschatten. Zijn Taschen koffietafelboeken zijn meer dan alleen boeken – ze zijn vensters naar een wereld van esthetische pracht en creatieve verbeelding. Met Mokumo’s toegankelijke platform kun je nu gemakkelijk toegang krijgen tot deze meesterwerken en ze in je eigen huis verwelkomen. Of je nu een liefhebber bent van mode, fotografie of kunst in het algemeen, de betoverende reis door Mario Testino’s werk wacht op je.

Mokumo boekwinkel
Nu vraag je je misschien af hoe je deze prachtige koffietafelboeken in handen kunt krijgen. Gelukkig is daar Mokumo, een online bestemming die zich richt op de verkoop van hoogwaardige fotoboeken, kunstboeken en meer. Met een eenvoudig te navigeren webshop, brengt Mokumo de wereld van kunst en fotografie direct naar je interieur. Of je nu een fervent verzamelaar bent of op zoek bent naar het perfecte interieuraccessoire, Mokumo biedt een ruime keuze aan modeboeken, koffietafelboeken en interieurboeken die je ruimte met schoonheid en inspiratie zullen vullen.

WordPress Lightbox
Beschikbare filters

Filter op kleur

Filter op taal